Skogskollo 18-19 juni

Ösby Naturbruksgymnasium Nyheter

Under sommaren kommer Mellanskog och Ösby Naturbruksgymnasium för andra gången arrangera ett skogskollo för att inspirera och upplysa om skogsbruk.

Kollot vänder sig till mellanstadiebarn som under två dagar bl.a. får lära sig vilka produkter som kommer från skogen, hur skogen påverkar samhället och prova köra skogsmaskin. Utöver det kommer vi även att göra en massa annat kul.

Kollot kommer äga rum 18–19 juni 2018 på Ösby Naturbruksgymnasium. Kostnaden för dessa dagar är 500 kronor och betalas i samband med att man får bekräftelse på att man fått plats (maj-juni). Vi vill påminna om att antalet platser är begränsat, så anmäl dig i god tid!

Anmälan senast den 25/5 med barnets namn, personnummer (så att vi kan försäkra ert barn), telefonnummer och ev. allergier. Anmälan är bindande och uteblivet deltagande debiteras med hela avgiften.

För mer information och anmälan kontakta: victoria.bostrom@mellanskog.se eller maria.hedlund@skola.sala.se.