Ösby Veterinärklinik

Kliniken är STÄNGD över sommaren, vi hälsar er välkomna till hösten igen.

Ösby Veterinärklinik är en liten trivsam klinik där du och din fyrbenta vän blir väl omhändertagna av våra veterinärer, djursjukskötare och gymnasieelever som läser djursjukvård.

BOKA TID HOS OSS

Kliniken stängd över sommaren

Varmt välkomna önskar eleverna och Mia, leg veterinär och Annika, leg djursjukskötare.

Telefontid för bokning

Mottagning
Stängt över sommaren

Telefon:
E-mail: osbyveterinarklinik@sala.se

Eftersom det är undervisning så kan du räkna med att besöket tar lite längre tid men i gengäld har vi priser som är 15% lägre än på andra djurkliniker.
Leg veterinär Mia Adler Westholm
Leg Djursjukskötare Annika Lindquist Knapp

VI ERBJUDER

Vi erbjuder vaccinationer, besiktningar, ID-märkningar, hälsokontroller, ögon och öronutredningar och munkontroller. Vid allvarligare sjukdomsfall hänvisar vi till djurkliniken ”Din veterinär” i Sala.

PÅ ÖSBY KAN DU LÄSA TILL DJURVÅRDARE inom DJURSJUKVÅRDEN

Vill du plugga djursjukvård för smådjur eller häst?

Vi har den rätta utbildningen för dig där du även får arbeta praktiskt i vår veterinärklinik. Kika in på våra program och hitta det som passar dig bäst.

Vi erbjuder kursen D9 som ger dig stora fördelar när du söker jobb eller söker in till högskolan/universitet.