Ösby Veterinärklinik

Ösby Veterinärklinik är en liten trivsam klinik där du och din fyrbenta vän blir väl omhändertagna av våra veterinärer, djursjukskötare och gymnasieelever som läser djursjukvård.

BOKA TID HOS OSS

Ösby Veterinärklinik öppnar igen den 9 oktober.

Höstterminen har startat och våra elever är nu ute på praktik! Därför håller Ösby veterinärklinik stängt och öppnar igen onsdagen den 9 oktober.

Det går bra att boka tid redan nu.

Varmt välkomna önskar eleverna och Lisa, leg veterinär och Annika, leg djursjukskötare.

Telefontid för bokning
Torsdagar 8:00-16:00

Mottagning
Onsdagar 14.30-16.30

Varmt välkommen att höra av dig, gärna även via mejl så kan jag ringa upp

E-mail: osbyveterinarklinik@sala.se

Eftersom det är undervisning så kan du räkna med att besöket tar lite längre tid men i gengäld har vi priser som är 15% lägre än på andra djurkliniker.

Leg veterinär Mia Adler Westholm
Leg veterinär Lisa Dahlbäck
Leg Djursjukskötare Annika Lindquist Knapp

VI ERBJUDER

Vi erbjuder vaccinationer, besiktningar, ID-märkningar, hälsokontroller, ögon och öronutredningar och munkontroller. Vid allvarligare sjukdomsfall hänvisar vi till djurkliniken ”Din veterinär” i Sala.

PÅ ÖSBY KAN DU LÄSA TILL DJURVÅRDARE inom DJURSJUKVÅRDEN

Vill du plugga djursjukvård för smådjur eller häst?

Vi har den rätta utbildningen för dig där du även får arbeta praktiskt i vår veterinärklinik. Kika in på våra program och hitta det som passar dig bäst.

Vi erbjuder kursen D9 som ger dig stora fördelar när du söker jobb eller söker in till högskolan/universitet.