GYMNASIESÄRSKOLA
NP 1-4

Naturbruksprogrammet, NP 1-4, på Ösby erbjuder en yrkesförberedande utbildning som i huvudsak är inriktad på jordbruk, djurskötsel och skog. Den praktiska delen av utbildningen sker på skolans eget jordbruk med växtodling och djurskötsel av mjölkkor och grisar. På gården finns också stall för hästar och skolan har även ett djurhus för smådjur med fåglar, reptiler, fiskar och gnagare samt en liten djurpark.

PRAKTIK

ArbetsPlatsLärande utbildning, som förkortas APL. Under utbildningen ingår en praktik med minst 22 veckor. Praktiken genomförs främst i årskurs 3 och 4.

ANSÖKAN OCH INTAGNING

De flesta elever som går hos oss har tidigare gjort en 3-veckors ”prao”. Detta för att få en god inblick i hur utbildningen är upplagd innan ansökan görs och intagning sker.

Vill du ha mer information om utbildningen på Ösby är du välkommen att ringa till skolans expedition på tel. 0224-74 88 03 eller direkt till oss på NP 1-4 på tel. 0224-74 88 62.

POÄNGPLAN

GYMNASIEGEMENSAMMA & PROGRAMÄMNEN

0

INRIKTNING SAMHÄLLSVETENSKAP

0

INRIKTNING BETEENDEVETENSKAP

0

PROGRAMFÖRDJUPNING

0

INDIVIDUELLT VAL

0

GYMNASIEARBETE

0

ANTAGNINGSGRÄNS

LÄGSTA ANTAGNINGSPOÄNG 2016

1150
 

KERSTI BROMAN PETTERSSON

GYMNASIEPROGRAMMET PROGRAM

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod temporincididunt ut labore et dolore magna aliqua.”